Dos morts i tres xiquets ferits greus en les celebracions per la victòria de França

Tant a París com a les ciutats principals del país les celebracions derivaren en disturbis. El balanç és de dos morts i diversos ferits.

Incidents als Camps Elisis durant les celebracions per la victòria de França
Incidents als Camps Elisis durant les celebracions per la victòria de França / Julien de Rosa (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Ricard Cobo del Prado
16 de juliol 2018 - 13:15

Dos morts i diversos ferits són el balanç dels incidents derivats de les celebracions a tot França per la conquista del Mundial de la seua selecció.

Amb el xiulit final i l'entrega de la copa, França sencera embogí d'alegria. A París, els milers de persones que ompliren els Camps Elisis van celebrar la fita aconseguida pels de Deschamps. A mesura que la nit anà caient sobre París, els balls i els cants als carrers van derivar en disturbis i saquejos. Diversos grups incontrolats van causar destrosses en alguns vehicles i comerços de la zona, cosa que va transformar la capital en una mena de ciutat sense llei. Els exaltats es van negar a dissoldre's i van llançar pedres contra les forces policials. Els antidisturbis es van desplegar i va haver d'utilitzar gasos lacrimògens i canons d'aigua per a intentar controlar la situació.

Disturbis també en altres localitats franceses

Escenes similars es van viure en altres grans ciutats franceses com ara Bordeus, Lió i Marsella. Les celebracions han tingut com a conseqüència dos morts i diversos ferits, entre ells alguns xiquets. A la localitat alpina d'Annecy un home de cinquanta anys es va trencar el coll després de saltar a un canal a la fi del partit. A Saint-Félix, un home d'uns trenta anys va morir en estavellar el seu cotxe contra un arbre mentre celebrava la victòria de França. Segons informen diversos mitjans francesos, tres menors, un xiquet de 3 anys i dos de 6 es trobarien en estat greu després que una moto els atropellara durant les celebracions a la plaça de l'Ajuntament de la localitat de Frouard. 

També et pot interessar

stats