Morales vol tornar al Llevant

Danvila ja va temptejar el jugador en el mercat d'hivern

Morales, amb la samarreta i el braçalet de capità del Llevant
Morales, amb la samarreta i el braçalet de capità del Llevant / LaLiga

José Luis Morales podria tornar a vestir la camiseta del Llevant sempre que el comité econòmic de la Lliga ho autoritze. L'actual davanter del Vila-real acaba el contracte amb el conjunt groguet el 30 de juny i, segons ha pogut saber À Punt, la seua voluntat és tornar a l'equip granota, on té vincles familiars.

El conseller delegat del Llevant, José Danvila, sempre ha tingut bona relació amb el futbolista i, fins i tot, enguany Morales ha presenciat partits del Llevant en la llotja presidencial del Ciutat del València.

Danvila ja va temptejar Morales en el mercat d'hivern i va reconéixer que el Llevant encara li deu una quantitat important econòmica al jugador de quan jugava allí. Ara, com a agent lliure, intentaran fer realitat el desig.

Morales començarà la temporada 24/25 amb 37 anys i la Lliga haurà de donar el vistiplau al possible fitxatge. En la darrera temporada no van permetre les inscripcions d'Iborra ni de Campaña al·legant el valor de mercat dels jugadors i la quantia dels últims contractes.

El retorn de Morales al Llevant genera divisió d'opinions entre l'afició granota per la manera en què va abandonar el club quan va descendir a Segona Divisió. No obstant això, és una icona del llevantinisme i el segon jugador que ha jugat més partits de blaugrana, només superat per Félix Ettien.

També et pot interessar

stats