Morales: "Al Vila-real sentiré sensacions que encara no he viscut"

El president del club groguet, Fernando Roig, ha confiat que vestirà de groguet més temporades de les que ha firmat

Presentació de Jose Luis Morales com a nou jugador del Vila-real
Presentació de José Luis Morales com a nou jugador del Vila-real / Domenech Castelló (Agència Efe)

L'atacant José Luis Morales ha admés aquest dijous, durant la seua presentació com a jugador del Vila-real per a les dues temporades pròximes, que en el club de la Plana viurà sensacions que encara no ha experimentat en la seua carrera malgrat estar a punt de fer 35 anys.

"He notat que volien que estiguera ací i la veritat és que és difícil deixar escapar un club que va estar barallant per una semifinal de Champions la temporada passada", ha comentat Morales davant els mitjans de comunicació.

"Estic molt feliç i content de fer aquest pas en la meua carrera, en un Vila-real que està creixent i que demostra estar al màxim nivell i competint amb els grans de la Lliga i d'Europa", ha remarcat el fins ara únic fitxatge groguet, a l'espera que es confirme la tornada de Pepe Reina.

El futbolista madrileny, no obstant això, ha confessat que la seua eixida del Llevant no ha sigut com esperava després d'onze temporades a València: "No han sigut les vacances somiades, han sigut dies molt durs i amb decisions difícils", ha afirmat Morales, que "volia fer les coses bé, que no es formara tot el rebombori que s'ha format amb la meua eixida".

El president del Vila-real, Fernando Roig, li ha donat la benvinguda en l'acte de presentació i ha assegurat que espera que estiga en l'equip "com a mínim" els dos anys que ha firmat, "i espere que n'hi estiga més". "Coneixeu més que de sobres Morales i espere que ens ajude a créixer en el projecte del Vila-real", ha indicat el màxim dirigent del club.

També et pot interessar

stats