Morales no s'acomiadarà del Llevant al Ciutat de València

El club no pretén organitzar res perquè el madrileny puga fer una roda de premsa a l'estadi

Morales durant un partit del Llevant aquesta temporada
Morales durant un partit del Llevant aquesta temporada
Daniel Hermosilla
08 de juny 2022 - 18:31

José Luis Morales no s'acomiadarà del que ha sigut el seu club de tota la vida al Ciutat de València. El jugador, que ha esperat que el Llevant li permetera dir adeu en casa, finalment no ho farà en una roda de premsa a l'estadi. De fet, el club encara no ha organitzat res, i de moment, no ho té previst fer, segons ha pogut saber À Punt Mèdia.

Morales, que fa dues setmanes va tancar l'acord amb el Vila-real per a les dues pròximes temporades, ha estat esperant que el Llevant li diga quan i on fer la seua roda de premsa de comiat. El Comandant no ha volgut oficialitzar la seua marxa de l'equip fins no dir adeu al seu club i explicar les raons per les quals ha decidit marxar. El madrileny és un referent del Llevant on ha jugat huit temporades en el primer equip, set de les quals han sigut en primera i en què ha marcat un total de 63 gols.

La intenció del futbolista ha sigut la de fer una roda de premsa, però sempre de la mà del Llevant, que al remat, ha decidit no organitzar-la, encara que sí que ha oferit al futbolista les instal·lacions del club per a fer eixa compareixença de comiat.

Morales està passant uns dies complicats des que es conegué la decisió d'abandonar el club. El jugador no s'ha pogut explicar, cosa que volia fer de la mà del Llevant, que el considerava el far de l'equip per a tornar a la Primera Divisió la pròxima temporada.

El futbolista prepara un escrit de comiat i en els pròxims dies també vol expressar les raons i els sentiments que el fan abandonar el Llevant.

També et pot interessar

stats