Morales diu no al Llevant UE

El jugador, que acaba contracte el 30 de juny, dirà adeu després de 7 temporades.

Morales diu no al Llevant UE
Morales diu no al Llevant UE

José Luis Morales no té intenció a hores d'ara, d'acceptar l'oferta de renovació que té pactada en el Llevant UE, i per tant, posarà punt final a la seua estada en el club granota el pròxim 30 de juny, data de finalització del seu contracte actual, segons ha pogut saber À Punt Mèdia. El jugador, no obstant això, no vol parlar ni entrar en polèmiques ni farà cap declaració pública en aquest sentit. Morales vol centrar-se únicament i exclusiva en l'aspecte esportiu, jugar cada partit, i esperar al final de temporada per a fer pública la seua decisió. És més, recordem que el futbolista ja havia manifestat la seua intenció d'eixir del club en el mercat d'hivern, en què actualment ens trobem, però el club ha desestimat l'opció i ha negat l'eixida del jugador, que és el màxim realitzador de l'equip en l'actual temporada, amb 7 gols. .

Morales sempre havia manifestat la seua intenció d'acabar la seua carrera esportiva en el Llevant UE, club amb qui ha abastat la màxima categoria, i que li ha permés ser el jugador granota amb més partits en Primera Divisió. Però, el futbolista ha vist com, sobretot les dos últimes temporades, el seu protagonisme en l'equip de Paco López s'ha reduït, i entén que ja no és tan valorat esportivament en el club com abans, una situació que començà amb la seua suplència en la primera jornada de la temporada passada a Vitòria contra l'Alabés (1-0). Esta temporada, el Comandant ha sigut suplent en partits com ara contra el Barça al Camp Nou o contra el Vila-real a La Ceràmica, que li han confirmat que ja no té el mateix protagonisme en l'equip, a pesar de ser encara un dels futbolistes amb més minuts disputats de la plantilla.

En el mercat a l'estiu

El davanter madrileny tampoc s'oblida que el club li va obrir les portes d'eixida el passat més de setembre, en el mercat d'estiu, ja que el seu paper en el vestidor anava a ser diferent, com així s'ha demostrat. Morales ha sigut suplent ja en 4 partits pels 9 de tota la temporada passada. El jugador, amb 33 anys, és conscient que la seua participació en l'equip podria variar.

Morales sempre ha rebutjat qualsevol oferta que ha arribat per ell, algunes molt superiors econòmicament a la que té en el Llevant, on mai ha sigut el jugador millor pagat, tot i el seu rendiment. Les renovacions de José Campaña i, més pròximament, Roger Martí, no han fet més que afegir més llenya al foc del no de José Luis Morales, que ha passat d'acceptar l'oferta de renovació –"sols està pendent de la firma", tal com va dir en aquesta casa– a negar-se a firmar-la i a considerar el seu futur lluny del Ciutat de València.

També et pot interessar