Mor el vicepresident del Vila-real, José Manuel Llaneza, als 74 anys

Dol en la família grogueta per l'adeu de qui ha sigut conseller i en l'actualitat vicepresident del Vila-real CF des de l'any 1993. José Manuel Llaneza, nascut a Puçol, va anunciar el mes de febrer que patia leucèmia.

Mor el vicepresident del Vila-real, José Manuel Llaneza
Mor el vicepresident del Vila-real, José Manuel Llaneza

Amb 74 anys i només un mes després de marxar de forma inesperada la seua dona, el vicepresident del Vila-real CF, José Manuel Llaneza, ha mort aquest migdia. Nascut a Puçol, el mes de febrer el club groguet va anunciar que el seu vicepresident patia leucèmia, una malaltia que no ha pogut superar qui ha sigut membre del consell d'administració del Vila-real des de l'any 1993.

Llaneza ha ocupat diversos càrrecs al club del conjunt de la Plana on ha sigut gerent, secretari esportiu i vicepresident, a més de l'home de confiança i peça fonamental en la trajectòria del Vila-real des de l'arribada al club de Fernando Roig.

Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza

El Vila-real ha decidit que la ciutat esportiva de Miralcamp passe a denominar-se "Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza" en homenatge al vicepresident del club. Així ho ha decidit el president Fernando Roig, i l'ha confirmat el club castellonenc, ja que Llaneza ha sigut la mà dreta del dirigent durant els últims vint-i-cinc anys i aquesta és una manera de recordar-li de manera permanent.

També et pot interessar

stats