Mor el futbolista José Antonio Reyes en un accident de trànsit

José Antonio Reyes ha mort aquest dissabte, després de perdre el control del vehicle que conduïa en l'autovia entre Sevilla i Utrera.

Reyes, en una imatge amb l'Atlètic de Madrid (Efe)
Reyes, en una imatge amb l'Atlètic de Madrid (Efe)

Tenia 35 anys i una dilatada carrera futbolística. Encara lluïa una bona esquerra en segona divisió, a l'Extremadura. Aquest dissabte circulava per l'A-376 entre Sevilla i Utrera, la seua localitat de naixement, quan el cotxe se n'ha eixit de l'autovia i s'ha encés en flames. José Antonio Reyes ha mort en l'acte, un cosí seu, de 23 anys, també, i un altre cosí que els acompanyava es troba en estat molt greu a l'UCI. 

Un rodamon del futbol

Reyes va ser el jugador més jove a debutar amb el Sevilla. Tenia només 16 anys. Extrem carismàtic, el seu talent el va portar a Anglaterra. Amb l'Arsenal guanyaria la Premier. El 2006 seria cedit al Reial Madrid, amb qui també va aconseguir una lliga. Les temporades següents va passar per l'Atlètic de Madrid en dos etapes diferents; enmig va jugar cedit al Benfica de Lisboa. Amb els matalafers va conquistar dos Europa League i la Supercopa d'Europa el 2010. L'ídol de l'afició de Nervion tornà al Sevilla l'any 2012. Amb el club sevillista alçaria tres Europa Legue  més, convertint-se en el jugador amb més títols en aquesta competició. La seua carrera esportiva continuaria per l'Espanyol, el Còrdova i el Xinjiang xinés, fins que en gener d'enguany fitxava per l'Extremadura, equip en què jugava actualment i al qual va ajudar a mantindre la categoria en segona divisió. Amb la selecció espanyola va disputar 21 partits. 

Consternació per la mort del futbolista 

La mort de Reyes ha produït una allau de reaccions. Tots els equips en què va jugar, com també la majoria de clubs professionals de la Lliga, han donat el condol a la família i als amics. Arsène Wenger, exentrenador de l'Arsenal, s'ha mostrat destrossat. La final de la Champions començarà aquest dissabte amb un minut de silenci en memòria de Reyes i la Federació Espanyola de Futbol ha suspés els 7 partits que havien de disputar-se aquest diumenge corresponents a la Segona Divisió, inclòs l'Elx-Deportivo. Se'n va un jugador carismàtic i estimat. Adéu a La Perla.   

També et pot interessar

stats