Mor Arsenio Iglesias als 92 anys

L'entrenador gallec és el segon que més partits ha dirigit de l'Hèrcules i també va entrenar l'Elx

Arsenio Iglesias, en una imatge d'arxiu
Arsenio Iglesias, en una imatge d'arxiu / Cabalar (Efe)

L'exfutbolista i exentrenador Arsenio Iglesias ha mort aquest divendres als 92 anys pels problemes de salut que arrossegava. El gallec va aconseguir el primer títol de la història del Deportivo de la Corunya, en guanyar la Copa del Rei del 1995, precisament contra el València.

Arsenio Iglesias també va entrenar dos equips valencians, l'Hèrcules i l'Elx. De fet, el gallec és el segon que més partits ha dirigit els herculans en tota la seua història (162, pels 207 de Quique Hernández). Amb l'equip del Rico Pérez, que va entrenar durant quatre temporades, va aconseguir l'ascens a Primera Divisió l'any 1974. Als franjaverds els va entrenar la temporada 1979-1980.

El València es va travessar en el camí d'Arsenio Iglesias abans de l'obtenció del títol de Copa en la final que es va haver d'ajornar pel diluvi que va caure sobre Madrid. Un any abans, els blanc-i-negres van evitar que el Deportivo guanyara la Lliga, en empatar a zero a Riazor després que José Luis González aturara un penal a Djukic en els últims minuts del partit.

També et pot interessar

stats