Mojica és el primer reforç per a l'Elx en el mercat d'hivern

El lateral colombià ve a cobrir una posició que li ha donat molts problemes a l'equip en l'inici de Lliga.

El lateral colombià ix d'un dels restaurants dels baixos de l'estadi Martínez Valero
El lateral colombià ix d'un dels restaurants dels baixos de l'estadi Martínez Valero / À Punt NTC

El lateral esquerre colombià Johan Mojica ja està a la ciutat de les palmeres. Este migdia ha dinat en un dels restaurants ubicats als baixos de l'estadi Martínez Valero, junt amb la direcció esportiva.

Almirón volia reforços al més prompte possible, i ja té el primer. Mojica ve a cobrir una posició que li ha donat molts problemes a l'Elx en l'inici de Lliga. El jugador és propietat del Girona, encara que jugava en l'Atalanta. Ha jugat 13 partits, encara que la majoria de encontres de suplent, i no ha disposat de molts minuts. El defensa arriba cedit a l'equip franjaverd fins al final de temporada. El club està estudiant si incloure un dret de compra a la fi d'aquest.

Primer moviment, que no serà l'únic. Encara que, perquè arriben nous jugadors, hauran d'eixir-ne uns altres. A pesar que l'Elx tenia una fitxa lliure, l'arribada del colombià farà que busquen un altre destí jugadors com el lateral esquerre de Mali cedit per l'Olympique de Lió Youssouf Koné. A Almirón no el convencia ni tampoc Sánchez Miño en aquesta posició. Josema, que és central, estava ocupant aquest lloc en els primers onzes de la temporada.

El club treballa ara en la incorporació d'un central, un migcampista organitzador i un davanter.

També et pot interessar

stats