Mocadorada per a rebre els àrbitres a Mestalla contra l'Osasuna

El València seria onzé sense els errors arbitrals

Por per l'arbitratge

El València-Osasuna d'aquest dissabte tindrà en l'àrbitre i en la sala del VAR un protagonisme inesperat. Amb lupa s'analitzarà l'actuació de Javier Iglesias Villanueva, l'encarregat de xiular al Mestalla. Les queixes dels dos equips per les últimes decisions faran que siga un partit calent.

Amb una gran mocadorada. Així ha demanat l'Agrupació de Penyes que Mestalla reba el trio arbitral. Volen protestar així pels arbitratges que ha patit el València aquesta temporada tant al camp com des del VAR.

Segons el portal especialitzat en anàlisi arbitral, Archivo VAR, el València és l'equip més perjudicat de tota la Lliga per les decisions dels col·legiats.

De fet, en una classificació hipotètica sense errades arbitrals de tots els equips, el València tindria set punts més i passaria de ser el penúltim de la taula, a escalar fins a l'onzena posició, amb trenta punts.

Les queixes del València, de moment, no han tingut recorregut, han sigut més prompte tíbies i sense la contundència que sí que ha mostrat l'Osasuna.

Els navarresos han fet dos comunicats aquesta setmana i, fins i tot, han enviat a la Federació Espanyola de Futbol un informe amb tecnologia tridimensional en què demostren que el gol que li anul·laren en l'última jornada de lliga era legal.

Però tot aquest rebombori sembla que no ha afectat la Federació. Per a aquest partit, previsiblement calent, han designat un debutant d'aquesta temporada, Javier Iglesias Villanueva, i en el VAR Cuadra Fernández, l'àrbitre que no va veure les famoses mans de Cucurella que evitaren un gol del València.

També et pot interessar

stats