El Vila-real B cau a zona de descens

El filial groguet, que encadena cinc jornades sense guanyar, ha perdut 3-0 contra el Mirandés

Lanchi, en una acció del partit
Lanchi, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
02 de febrer 2024 - 18:34 Actualitzat: 03 de febrer 2024 - 18:18

El Vila-real B ha patit una derrota dura contra el Mirandés, un rival directe en la lluita per la permanència, en la visita a Anduva (3-0). El filial groguet cau a la zona de descens a Primera RFEF després de sumar només dos dels quinze últims punts en joc. 

El Mirandés ha sigut superior a l'equip de Miguel Álvarez des del xiulit inicial i només la falta de punteria ha evitat que el primer gol arribara abans. Carlos Martín ha fet justícia amb el que s'estava veient sobre el terreny de joc i ha avançat el seu equip en l'equador del primer acte. Tot i els canvis introduïts per Miguel Álvarez, el Vila-real B no ha reaccionat i ha acabat encaixant dos gols més en la represa. Lachuer, primer, i Gabri, després, han arredonit la victòria local.

El filial groguet ha conclòs el duel amb un únic llançament entre els tres pals, que ha arribat en l'última acció del duel. La bona notícia per als groguets és que la permanència queda a només un punt, però cal reaccionar com més prompte millor per a trencar la mala ratxa. La primera oportunitat serà la setmana que ve a la Ceràmica, en la visita del Tenerife.  

També et pot interessar

stats