L'Elx rescata un punt a Anduva (1-1)

L'equip franjaverd encadena quatre partits sense guanyar i es complica l'accés a la zona de play-off d'ascens

Adam celebra el gol
Adam celebra el gol / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
17 de maig 2024 - 10:32 Actualitzat: 17 de maig 2024 - 22:56

L'Elx només ha pogut traure un punt de la visita a Anduva, després d'empatar 1-1 contra el Mirandés, amb un gol d'Adam en el tram final del partit. L'equip franjaverd, que encadena quatre jornades sense conéixer la victòria, està obligat a sumar els sis punts que queden per a tindre alguna oportunitat d'acabar entre els sis primers classificats de la Lliga i jugar així el play-off d'ascens a Primera Divisió.

El partit ha estat marcat per la intensa pluja que ha caigut a Miranda de Ebro i que ha dificultat molt el joc. Les defenses s'han imposat als atacs i les ocasions han brillat per la seua absència. La més clara l'ha tinguda Nico Castro, però el porter local ha fet una gran aturada i, a més, l'argentí s'ha lesionat en l'acció.

Els il·licitans han millorat en la represa i s'han pogut posar per davant en el marcador, però el llançament de Bermejo s'ha topetat amb el pal. I el que ha arribat ha sigut el gol local, en una treta des del cantó que ha rematat Tomeo. Almenys, el jugador de filial Adam ha rescatat un punt que el temps dirà si és suficient per a entrar en el play-off d'ascens.

L'única cosa clara és que ja no hi ha marge d'errada i que caldrà guanyar els dos partits que queden per a tindre alguna oportunitat d'acabar entre els sis primers classificats.

També et pot interessar

stats