El CD Eldense es desperta massa tard a Anduva (3-1)

L'equip blaugrana ha vist truncada la bona ratxa en un partit amb polèmica pel segon gol del Mirandés

Marc Mateu, en una acció del partit
Marc Mateu, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
09 de març 2024 - 13:54 Actualitzat: 09 de març 2024 - 21:12

El Club Deportivo Eldense no ha pogut traure res positiu de la visita a Anduva. L'equip blaugrana ha perdut 3-1 contra el Mirandés, en un partit en què han reclamat fora de joc en el segon gol local. El gol de Pedró Capó en la represa ha donat ales als de Fernando Estévez, però la reacció ha arribat massa tard, tot i que encara ha tingut opcions d'empatar.

Els d'Elda no s'han trobat còmodes en cap moment i el Mirandés de l'exgranota Alessio Lisci ha dominat el duel des del xiulit inicial. Carlos Martín ha avançat els locals en l'equador de la primera part i només Aceves ha evitat que la diferència fora major en el descans.

El guió no ha canviat en la represa, amb un Eldenc adormit que no trobava la manera de fer-li mal als locals. Aceves no ha pogut fer res per a evitar el segon gol del Mirandés, en una acció polèmica en què han pogut haver dues infraccions. Primer, una falta en atac i, després, un fora de joc posicional. Però ni l'àrbitre ni el VAR han apreciat res il·legal i el gol ha pujat al marcador. Els canvis han millorat l'equip d'Elda, que ha començat a acostar-se amb perill a la porteria dels locals. El gol de Pedro Capó en el minut 71 ha esperonat els blaugranes, que han començat a assetjar la porteria del Mirandés. Semblava que l'empat era qüestió de temps, però la falta d'encert de cara a la porteria ha penalitzat en excés l'equip d'Estévez, i el que ha arribat ha sigut el tercer gol local. 

El CD Eldense es queda amb 41 punts, en la part mitjana de la classificació, encara amb marge suficient sobre la zona de descens a Primera RFEF. Caldrà intentar tornar a la senda del triomf divendres que ve, en la visita del Cartagena al Nou Pepico Amat.

També et pot interessar

stats