Mir promet exigència i intensitat en l'Alcoià

Vicente Mir ha sigut presentat com a nou entrenador de l’Alcoià per a les dues pròximes temporades.

Vicente Mir ha firmat per dues temporades amb l'equip d'Alcoi
Vicente Mir ha firmat per dues temporades amb l'equip d'Alcoi

El tècnic de Meliana, Vicente Mir, ha parlat dels seus objectius en la presentació com a nou entrenador de l’Alcoià. Ha firmat per dues temporades i en la primera campanya se centraria, sobretot, a estar en la part de dalt de la taula, estar entre els quatre primers classificats o en una zona pròxima. Mentre que en la següent l’objectiu és poder ascendir a la Segona Divisió.

Vicente Mir liderarà el nou projecte del club d’Alcoi, que enguany compleix el 90 aniversari de la seua fundació, amb la intenció d’oblidar una temporada en la qual l’equip ha estat moltes jornades en zona de risc i ha acabat en la posició 13, poc habitual per a un conjunt acostumat a competir en la part noble de la classificació.

Renovació de l’equip

El planter canviarà respecte del d’aquesta temporada, el nou tècnic ja ha avançat que es renovarà la base de l’equip amb la incorporació de 9 o 10 futbolistes. En breu començaran a treballar el capítol de renovacions i després el de fitxatges. Vicente Mir ha assenyalat que l’Alcoià farà un esforç per a trobar un bon davanter. Està previst que l’equip comence la pretemporada el 16 de juliol.

El Collao, un fortí

Mir vol que el Collao torne a ser un fortí, un camp inexpugnable on s’obtinguen la majoria dels punts. Explica que ha de ser determinant i que un equip que vinga a Alcoi haurà de dir: “l’empat ens val”.

La fortalesa a casa es compagina amb l’exigència del club i, a més ara, amb la seua direcció tècnica, encara ho serà més, Mir pretén formar un equip intens. A més ha ressaltat quines són les seues idees futbolístiques. L’entrenador ha comentat que vol un equip que jugue al futbol, que pressione en camp contrari, també li agrada eixir amb el baló des de darrere i jugar a l’atac. Mir ha assenyalat en el seu dibuix els laterals que s’incorporen dalt, un pívot que mantinga bé la posició i dos centrals que toquen bé la pilota.

Nové equip en la trajectòria de Mir

L’Alcoià és el nové equip que prepara Vicente Mir des que va començar com a entrenador al 2004. Des del 2015 ha entrenat l’Hèrcules, el Múrcia i l’Elx. Com a jugador, va figurar en el planter de l’Alcoià de la temporada 95-96. Mir tenia 27 anys, jugava al mig del camp i va marcar 11 gols amb l’equip d’Alcoi.

També et pot interessar

stats