Miñambres no descarta Alessio Lisci per a la banqueta de la temporada vinent

El secretari tècnic assegura que vol que Pepelu i Morales continuen amb l'equip

Miñambres no descarta Alessio Lisci per a la banqueta de la temporada vinent

El secretari esportiu del Llevant, Felipe Miñambres, ha deixat part de les claus de l'equip granota per a la temporada que ve. Miñambres ha explicat que encara no té decidit qui serà l'entrenador, però que efectivament Alessio Lisci, és un dels possibles candidats. No obstant això, ha dit que encara s'ha de reunir amb altres entrenadors per determinar qui és el candidat perfecte.

"Alessio té un avantatge perquè el conec, però hi ha altres entrenadors que he de valorar", ha matisat.

Sobre el perfil que busca per a la banqueta del Llevant, Miñambres ha dit que necessita algú que siga atrevit, valent i agressiu tant en atac com en defensa.

Sobre les possibles entrades o eixides, el secretari esportiu ha dit que és més fàcil buscar arribades que donar la baixa a jugadors amb contracte.

En aquest sentit, Miñambres ha dit que vol que tant Pepelu com Morales continuen amb l'equip en Segona Divisió i que està tractant de negociar aquesta opció.

Sobre altres jugadors com Roger Martí, ha dit que no en descarta l'eixida en el cas que arribe una bona oferta pel davanter. Exactament, la mateixa situació en què està Dani Cárdenas. De fet, en cas que el porter isca de l'equip, Aitor Fernández es mantindria per a ser, quasi amb tota seguretat, el primer porter la pròxima temporada.

També et pot interessar

stats