El millor Llevant de la temporada empata amb el Girona

El Llevant ha aconseguit un punt molt valuós per assegurar-se la permanència en Primera.

Els jugadors del Llevant celebren el gol de l'empat
Els jugadors del Llevant celebren el gol de l'empat / Robin Townsend (EFE)

Era un partit molt complicat per al Llevant perquè ha viatjat amb set baixes a Girona per a enfrontar-se amb l'equip revelació de la temporada, amb aspiracions a jugar la UEFA l'any que ve. Però Paco López ha donat un nou aire a l'equip i això s'ha traduït en un valuós empat que allunya el Llevant de Las Palmas amb set punts de diferència, després que els canaris hagen perdut amb el Reial Madrid.

Els granota han fet una primera part molt seriosa i han demostrat que són un equip ben plantat en el terreny de joc i amb molta confiança. Paco López esprem, a més, totes les possibilitats. En els primers minuts ha fet jugar Morales per la banda per a passar-lo després al centre de l'àrea. Una estratègia per a descol·locar el rival, sabent que el comandant és un jugador polifacètic.

El pal ha salvat un tir enverinat de Boateng

El pal ha salvat un tir enverinat de Boateng

En la primera part el Girona ha tingut les seues oportunitats. La més clara, en el minut 29. Un tir al pal que rebota en Oller i se n'ix fora per casualitat. Un altre remat perillós de Borja i un tir d'Aday amb una mà salvadora d'Oller.

Per part del Llevant hi ha hagut sempre una sensació de perill. Ha arribat a l'àrea sempre ordenat. El resultat han sigut dues grans oportunitats de Boateng. Una en el minut 36, fallida per un excés de lentitud, i una en el 43 en la qual ho fa tot bé i el tir no el para el porter Bono, però sí el pal.

En la segona part el Llevant ha eixit mantenint la mateixa ambició que al principi. Tot i això, el futbol és imprevisible i un colp esquerrà des de fora de l'àrea de Granell bat Oller per l'esquadra. El porter granota no n'ha pogut fer res. Un gol d'artista que feia la pasqua al Llevant i tirava per terra tot el seu esforç. Ha sigut en el minut 54 i dos minuts després un desaparegut Stuani ha tingut la possibilitat de posar el dos a zero en el marcador.

El Llevant no ha renunciat mai a l'atac

El Llevant no ha renunciat mai a l'atac

El Llevant no ha anat a Girona a desanimar-se a la primera adversitat i aleshores ha aparegut el "comandant" Morales. Aprofitant un pas en posició dubtosa s'ha encarat cap a la porteria rival i regatejant el porter Bono ha empatat el partit en el minut 67.

A partir d'aquest moment els granota han tornat a l'atac i han sotmés el Girona revelació de la temporada. Només al final hi ha hagut un xicotet esglai per a Oller.

Amb 27 punts i pel que s'ha vist hui a Girona el Llevant ho té tot al seu a favor per a salvar-se. Ara falta el que faran Las Palmas i la resta de perseguidors. El calendari no és tampoc fàcil per als granota. De tota manera, hui hem vist el millor Llevant de la temporada i això diu molt del treball de Paco López. L'única mala notícia, un colp al cap de Boateng que ha sigut traslladat a l'hospital per a fer-li un examen mèdic que, en principi, no preveu que siga res greu.

També et pot interessar

stats