Miguel Zorío presenta una oferta ferma de compra de la totalitat de les accions de Peter Lim

L'exvicepresident del club de Mestalla assegura que hi ha unes entitats financeres que recolzarien aquest projecte

L'exvicepresident del València, Miguel Zorío
L'exvicepresident del València, Miguel Zorío

L'exvicepresident del València CF, Miguel Zorío, ha anunciat que ha presentat una oferta ferma de compra d'accions del club a l'actual propietari Peter Lim. Zorío ho exposarà en un acte públic el pròxim dijous 30 de setembre al baix de l'Agrupació de Penyes que té al carrer Illes Canàries.

Concretament, el valencià exposarà una Carta d'Intencions (LOI, per les segles en anglés), per a explicar quines seran les línies mestres del projecte.

En eixe sentit, un equip d'À Punt Mèdia ha pogut parlar amb el mateix Zorio qui ha assegurat que es tracta d'una oferta per la totalitat de les accions de Peter Lim i que depositarà davant notari. D'aquesta forma, i segons ha manifestat, la seua intenció és traure el propietari singapurià del club i "tornar el València al valencianisme".

Per a això, l'actual líder de la penya "Marea Valencianista" ha explicat que comptarà amb el reforç de diverses entitats financeres que estarien darrere per donar suport a aquest projecte.

L'exvicepresident ha anunciat que en l'acte també presentarà un projecte per a la finalització de les obres del nou estadi de Mestalla.

Zorio va ser vicepresident del club de Mestalla durant l'etapa de Vicente Soriano, entre 2008 i 2009, època en la qual el club va renovar els contractes de David Silva i David Villa, tot i la mala situació econòmica que travessava el club.

Cal recordar que el mateix Zorío ja va presentar una oferta l'any 2016 que Peter Lim i Meriton van desestimar. Abans, durant la presidència de Vicent Soriano, l'aleshores vicepresident, va assegurar que tenia un comprador per al solar de l'actual Mestalla, però eixa opció no es va materialitzar.

També et pot interessar

stats