Miguel Zorío presenta una nova oferta de compra del València CF de 150 milions d'euros

L'oferta està lligada a una auditoria preventiva per a determinar el valor total del club

L'exvicepresident del València CF, Miguel Zorío
L'exvicepresident del València CF, Miguel Zorío

L'exvicepresident del València, Miguel Zorío, ha presentat una nova oferta de compra del València CF per valor de 150 milions d'euros. Aquesta respon a les pretensions de Zorío que, anys arrere, va anunciar que aniria abaixant les ofertes de compra en funció de com empitjorara l'economia del club.

Així, Zorío ja ha abaixat en més de 200 milions la primera oferta de compra, datada de setembre del 2021, que va ser de 368 milions d'euros i que Peter Lim va rebutjar.

L'última oferta, presentada a l'abril, va ser de 212 milions d'euros i caduca el 30 de desembre, per la qual cosa aquesta oferta començarà a tindre validesa a partir de gener.

Però no només això, sinó que, com en les altres ocasions, l'oferta de compra del València CF està supeditada a una auditoria preventiva, és a dir, a un procés a través del qual s'estableix el valor real del club, pel qual s'ha de vendre finalment.

El mateix Zorío ha confirmat a À Punt Esports que l'oferta ha sigut presentada a través d'un intermediari en l'hotel on s'allotja el fill de Peter Lim, Kiat Lim, que serà l'encarregat de portar-la al propietari del club amb residència a Singapur.

També et pot interessar

stats