Miguel Zorío presenta una nova oferta de 212 milions per a comprar el València

L'exvicepresident del club ha anunciat que mantindrà l'oferta viva per a optar al dret de tanteig

L'exvicepresident del València CF, Miguel Zorío
L'exvicepresident del València CF, Miguel Zorío

L'exvicepresident del València CF, Miguel Zorío, ha comparegut en roda de premsa per a anunciar que presentarà una nova oferta de compra del club per valor de 212 milions d'euros i que caducarà el pròxim 30 de desembre.

L'empresari ha dit que l'oferta és menor que l'anterior a causa de les pèrdues que ha tingut el club enguany i que, quan caduque, presentarà altres ofertes per tal de mantindre el dret de tanteig sobre ofertes de tercers. D'aquesta forma s'asseguraria que quan el club informara al xicotet accionista sobre la nova oferta en ferm, aquest podria igualar-la en un període de quinze dies i el club tindria l'obligació d'acceptar-la. "El més important és mantindre una oferta viva per a poder optar al dret de tanteig", ha manifestat l'exvicepresident del València.

Zorío ha dit que l'anterior oferta que va presentar va ser de 248 milions, però que un emissari de Peter Lim li va comunicar que era insuficient i li va repetir que si volia comprar el club hauria de posar 450 milions d'euros.

També et pot interessar

stats