El Mestalla torna a guanyar i recupera la il·lusió per la competició

Ha superat l'Alzira per 3-0 en el duel autonòmic de la jornada

332951689 719473752990371 5295000987777031323 n
Imatge del partit entre el Mestalla i l'Alzira

El València Mestalla ha aconseguit una important victòria per 3-0 sobre l'Alzira que li permet continuar enganxat a la lluita per la primera posició de la Segona RFEF. La derrota i l'empat sofrits en els dos últims partits el van posar a cinc punts del líder, el Terol, però tot i que l'equip aragonés ha guanyat el seu partit, la victòria ompli de moral el filial valencianista.

Els tres gols han arribat en un gran inici de la segona part. Esquerdo amb dos gols i Rodrigues amb un altre han fet el triplet en només 5 minuts i han sentenciat el duel autonòmic de la jornada.

Pel que respecta als altres equips valencians de la competició, l'Hèrcules ha guanyat l'Ebro per 1-0 i se situa sisé en la classificació empatat amb el Manresa que marca les posicions de play-off d'ascens.

Finalment, l'Atlètic Saguntí, va patir una severa derrota en la jornada de dissabte per 1-4 contra el Terrassa a casa i veu més a prop les posicions de descens. Ni el gol de Nacho Ramón a la fi de la primera part va ajudar perquè l'equip del Camp de Morvedre poguera remuntar el partit.