El Mestalla aconsegueix la primera victòria golejant l'Atlètic Llevant

Els quatre primers classificats han empatat entre ells mentre que l'Alcoià ha guanyat a Eivissa.

Hem hagut d'esperar a la setena jornada de la Lliga de Segona Divisió B per a veure la primera victòria del València Mestalla, una golejada per 5-0 contra un altre filial, el del Llevant. Així, l'Atzeneta és l'únic equip de la categoria que encara no ha guanyat, encara que va estar ben prop de fer-ho dissabte contra La Nucia.

L'Oriola ha sumat un punt contra el líder del grup, l'Eivissa, i l'Alcoià ha sumat els tres punts en un partit a l'illa. Hèrcules i Villarreal B mantenen les posicions privilegiades en la taula després d'empatar a zero.

El Mestalla goleja l'Atlètic Llevant en el derbi de València

El derbi entre els filials del València i el Llevant se l'emportaren ahir els blancs, que marcaven en un dia més gols que en els sis partits disputats fins ara. 5 a 0 i sense pietat, els tres primers en tres minuts de diferència.

El líder es deixa dos punts a Los Arcos

L'Oriola ha aconseguit sumar punts contra l'Eivissa, líder de la competició, un fet que cap equip havia aconseguit fins ara. En un partit disputat a Los Arcos, els de Gerard Albaladejo han empatat a zero contra els balears i es mantenen en promoció d'ascens.

L'Atzeneta, únic equip que no coneix la victòria

En l'altre partit del dissabte, Atzeneta i La Nucia empataren a un. Nemesio avançava l'equip entrenat per David Albelda, però, en la segona part, Fofo empatava de penal per als de César Ferrando. Els d'Albaida són cuers amb només tres punts mentre que La Nucia suma el tercer empat consecutiu i el quart partit seguit sense perdre.

L'Alcoià suma el primer triomf com a visitant

Un gol de Ramón López en el minut 68 de partit ha donat els tres punts a l'Alcoià en el seu desplaçament a les illes balears, on s'ha enfrontat a la Penya Esportiva Santa Eulàlia. L'equip de Vicente Parras ha aconseguit set punts dels últims nou que ha disputat.

Empat a zero al Rico Pérez

Hércules i Villarreal B s'han repartit els punts en un partit de la zona alta. Els alacantins es mantenen segons mentre que el filial groguet, quart, continua sense perdre des de la primera jornada.