El Mestalla guanya 1-0 i envia a la cua el Castelló

El València Mestalla ha guanyat 1-0 el CD Castelló. Chema Sanz aconsegueix la primera victòria en la banqueta de l'Antoni Puchades

El València aconsegueix una important victòria a l'Antoni Puchades
El València aconsegueix una important victòria a l'Antoni Puchades / CD Castellón

El grup tercer de la Segona B és una olla de pressió. Sobretot per la part baixa, la que condueix al descens. Les quatre últimes places, aquelles que penalitzen amb el descens directe, estan ocupades per equips valencians. Ontinyent, Alcoià, València Mestalla i Castelló tenen deu jornades per a intentar la salvació. I cada victòria se celebra de forma èpica. És el que ha fet el València Mestalla a l'Antoni Puchades en guanyar el CD Castelló per 1-0. Un gol de Lolo al minut 61 li ha donat tres valuosos punts a l'equip i permet somniar a la grada amb la permanència. D'altra banda, els orelluts tornen a ser cuers i perden un duel a cara de gos amb un rival directe. El València Mestalla no està per a tirar coets, perquè la victòria només li permet passar d'últim a antepenúltim, però, a més dels tres punts, té un valor simbòlic important. És la primera victòria de Chema Sanz a la banqueta de l'Antoni Puchades. La setmana passada, després d'haver substituït Miguel Grau, va perdre amb l'Hèrcules al Rico Pérez.

Ontinyent i Alcoià lluiten per la salvació

En la part baixa també ho està passant malament l'Alcoià, que porta quatre derrotes consecutives i ha caigut amb l'Atlètic Llevant per 2-1. Dos gols de Pelelu, un en cada part, servien per a liquidar el partit a favor dels granotes. El Llevant és el número 11 amb 34 punts i es troba en la zona temperada de la classificació. Luís García Tevenet ha comptat amb la presència d'Arturo Molina, que la jornada passada va jugar amb el primer equip.

L'Ontinyent, que ha fet un gran esforç en les últimes setmanes, es troba també en zona de descens. Ha empatat a casa amb l'Atlètic Balears, cosa que no deixa de ser meritòria. L'Atlètic és el primer en la lliga i el partit era molt complicat per als de la Vall d'Albaida. El Clariano va aplaudir el gol de Javi Llor al minut 84 que posava l'1-1 definitiu després que els de les illes hagueren marcat a les acaballes de la primera part. Un gol salvador que, tot i això, no val per a eixir de la zona de descens.

El Villareal B és segona i l'Hèrcules és quint en haver perdut amb el Badalona

En la part de dalt, el Villareal B no ha fallat i ha guanyat 2-1 el filial del Barça. Els groguets són segons amb 50 punts, a només un del líder i estan practicant un futbol excel·lent durant tota la temporada, tot i que alguns punts perduts en els moments més inconvenients fan que no siguen primers. En el partit contra els blaugranes dos gols de Simon han sigut suficients per a certificar la victòria. Més llenya al foc haurà de tirar l'Hèrcules si vol estar entre els quatre primers, els que jugaran el play-offs d'ascens. Els alacantins han perdut 2-1 a Badalona i han tornat a baixar posicions. A hores d'ara són quints amb 46 punts, a un tir de pedra de les places per a jugar l'ascens. Però, per unes raons o altres, sempre estan en el límit que marca l'èxit o el fracàs en la temporada.