Messi desperta en el segon temps i lidera el triomf del Barcelona contra l'Elx (3-0)

L'equip franjaverd ha estat seriós en la primera part però s'ha vist sotmés pels blaugrana en la represa.

Nino i Carrillo es lamenten després del tercer gol del Barça
Nino i Carrillo es lamenten després del tercer gol del Barça / Enric Fontcuberta (Efe)

L'Elx no ha pogut aconseguir un resultat positiu al Camp Nou tot i haver completat una gran primera part i ha acabat cedint en la segona contra un Barça liderat per Messi (3-0). Aquesta és la primera derrota de Fran Escribá en el retorn a la banqueta franjaverda.

L'Elx ha eixit sense complex d'inferioritat al Camp Nou i ha deixat molt bona imatge en la primera meitat. Trincao ha posat a prova en dos ocasions el porter Edgar Badia, que li ha endevinat la trajectòria dels llançaments. Els de Fran Escribá han tingut algunes oportunitats quan han eixit a la contra. Lucas Boyé ha fet un xut des de dins de l'àrea que se n'ha anat per dalt del travesser. Pere Milla també ha tingut oportunitat de marcar, però el remat ha anat pel centre i açò ha facilitat el rebuig de punys de Ter Stegen.

En la segona part, el partit ha canviat per complet. Als dos minuts de la represa Messi ha fet un gol de fantasia. L'Elx ha volgut donar la rèplica, però només ha tingut un llançament de Boyé sense conseqüències. l el Barcelona s'ha agegantat i De Jong ha arrancat des de la divisòria per arribar a l'àrea i deixar-li el baló en safata a Messi que ha fet el 2-0. L'astre argentí suma 18 gols, dels quals 13 els ha fet enguany. Al minut 72 ha arribat el definitiu 3-0 amb una triangulació entre Messi, Braithwite i el remat de Jordi Alba. En la recta final del partit Griezman ha tingut dos ocasions més per a marcar.