Dos mesos de presó per a dos futbolistes de l'Acero per arreglar partits

També se'ls ha imposat una multa de 1.080 euros a cada un

Partit a l'estadi el Fornàs del Port de Sagunt
Partit a l'estadi Fornás del Port de Sagunt

A dos capitans del Club Esportiu Acero, de la Tercera RFEF, els han condemnat a dos mesos de presó per un delicte de corrupció en l'esport, ja que van tractar d'arreglar un resultat subornant el seu propi porter.

Inicialment la Fiscalia reclamava per als jugadors de l'equip del Port de Sagunt una pena de presó de tres anys, però després d'admetre els fets els han rebaixat la pena a dos mesos, també dos mesos d'inhabilitació per a l'exercici de l'esport professional i una multa de 1.080 euros.

El partit en qüestió es va disputar al febrer de 2016, i s'enfrontaren el club saguntí i el Recambios Colón de Catarroja.

En aquell partit, segons ha quedat acreditat després de la conformitat dels jugadors processats, tots dos van tractar de comprar el porter del seu propi equip fins en tres ocasions, en què li van arribar a oferir 1.000 euros si es deixava marcar un gol en el primer temps, atés que havien apostat que això succeïa.

El porter es va negar al tripijoc i va informar l'entrenador de la proposta fraudulenta dels dos capitans i, a continuació aquest va decidir substituir l'únic dels processaments que estava en el camp durant el partit, ja que l'altre no el va disputar perquè estava sancionat.

En la vista no s'ha provat que els jugadors resultaren beneficiats en cap forma pels seus intents de manipular la trobada, no obstant això els han condemnat per intentar alterar el resultat de manera fraudulenta.

També et pot interessar

stats