Meriton: onze tècnics en huit anys

Gattuso ha sigut l'últim entrenador en passar pel club

Onze entrenadors en huit anys de l'era Meriton

El que li passa a Peter Lim amb els seus entrenadors és com per a fer-s'ho mirar. Onze tècnics han sigut víctimes de la mala gestió de Meriton. Fins i tot Gattuso, amic del màxim accionista del València, ha acabat dient prou.

De Pizzi, que canviaren en l'arribada per Nuno, a Gattuso passant per Ayestaran o Marcelino: tots entraren per la porta gran de Mestalla amb ganes de menjar-se el món, però acabaren eixint per la porta de darrere.

Ni tal sols l'home de confiança de Peter Lim. Gattuso va arribar plantant cara i també ha acabat abaixant el cap sense voler saber res de Singapur. 

Un Gattuso a qui posaren la catifa roja a Paterna (Horta Nord) per a recuperar la il·lusió, però que se'n va oferint el seu cap en una safata, incapaç d'alçar un equip, a un punt del descens. És el València més a prop de l'abisme de l'era Meriton: cap dels antecessors el va portar tan avall.

El portaveu del València CF, Javier Solís, confirmava dilluns el que ja s'olorava: l'únic fitxatge que tenien en la mànega era el de Voro. El xou continua a Meriton, un planeta en perenne estat d'explosió que espenta un poc més el València cap a l'abisme. 

També et pot interessar

stats