Meriton assegura que el València no està en venda

El club ha emés un comunicat en què desmenteix les informacions que apunten a la possibilitat que Peter Lim escoltes ofertes

L'escut del València CF
L'escut del València CF / València CF

Després que alguns mitjans de comunicació especularen sobre la possible venda del València CF per part de Meriton, el club ha emés un comunicat per a desmentir els rumors i en què assegura que Peter Lim no té cap intenció de vendre ni tan sols una part de les seues accions.

Segons el comunicat, Lim està "igual de compromés amb el València CF que el primer dia, com ha demostrat recentment amb fets com l'ampliació de capital aprovada en la passada junta general d'accionistes".

En l'escrit també es parla sobre la construcció del Nou Mestalla, "un projecte rellevant per al club i la ciutat del qual, sens dubte, tots els valencianistes podran sentir-se orgullosos". Així, Meriton es compromet a finalitzar la construcció del nou estadi i està a l'espera de reunir-se amb les autoritats pertinents per a continuar avançant en el projecte.

Per últim, el comunicat del club fa una crida a la unió del valencianisme "davant una oportunitat tan bonica de guanyar un títol el pròxim 23 d'abril a Sevilla".

També et pot interessar

stats