Els despatxos dels equips valencians de Primera ja trauen fum

Els clubs encaren un mes decisiu pel que fa al mercat de fitxatges, ja que el 30 de juny han de tindre quadrats els comptes

José Bordalás, el dia de la seua presentació

Fa a penes una setmana que s'ha acabat la Lliga, però els despatxos ja trauen fum. Els clubs encaren un mes decisiu pel que fa al mercat de fitxatges, ja que el 30 de juny han de tindre quadrats els comptes. Comença el compte enrere.

El València, el primer a moure fitxa

El València ha sigut el primer club que ha mogut fitxa en el mercat d'estiu amb l'arribada d'un nou entrenador, José Bordalás. S'espera un mes de juny mogut, en què Meriton està obligat a treballar a dos bandes: de l'una haurà de satisfer les necessitats del nou tècnic i de l'altra, donar eixida a futbolistes importants per a quadrar la seua delicada economia. La realitat és que el València ha de vendre per valor d'uns 30 milions d'euros nets abans del 30 de juny.

La classificació per a la Champions marca el mercat del Vila-real

En el Vila-real, el títol de l'Europa League i el premi de la classificació per a la Champions faran augmentar el capítol d'ingressos per tal de poder afrontar operacions ambicioses. D'entrada retindre estreles com Gerard Moreno i Pau Torres. Precisament l'arribada d'un davanter, per la possible eixida de Bacca, i la continuïtat de Foyth són els altres objectius més immediats.

La renovació d'Escribá, pendent de fer-se oficial

Després d'una temporada molt agitada, l'Elx vol prendre's amb més tranquil·litat la planificació de la pròxima. El primer pas és la renovació d'Escribá, que, tot i que les dos parts han manifestat la seua predisposició, encara no s'ha fet oficial. El veterà Nino, que complirà al juny 41 anys, acaba contracte i ha de decidir si penja les botes.

El Llevant necessita ingressar 15 milions

El Llevant, a contrarellotge, haurà d'aconseguir equilibrar el fair play financer abans del 30 de juny. Això passa per vendre futbolistes per valor de 15 milions durant este mes. El principal candidat és Jorge de Frutos, a qui el Reial Madrid podria recuperar precisament per aquesta quantitat. Els porters o Melero són altres opcions.

També et pot interessar

stats