Menors entren al nou Mestalla sense vigilància ni protecció

Han aprofitat la falta de seguretat per a entrar dins de la propietat privada.

Imatge de tres menors a l'interior del Nou Mestalla

Un equip d'À Punt Mèdia descobreix la presència de tres menors a les grades del nou Mestalla mentre gravava les imatges d'un reportatge. En un moment de la gravació apareixen tres joves per un dels vomitoris del tercer anell, una zona a molta altura en una obra sense vigilància. Dins hi ha zones molt perilloses, materials punxants i rovellats o forats sense tapar.

Segons ha pogut saber la redacció d'À Punt, es tracta d'una pràctica habitual que els veïns de la zona coneixen. Les obres estan paralitzades des de fa onze anys i s'han convertit en un maldecap tant per al club del Mestalla com per a les institucions.

En aquest sentit, la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha fet una crida al València CF a intentar resoldre la situació no només per un tema “urbanístic o esportiu, sinó també de seguretat”. Gómez ha explicat que el nou Mestalla és un espai privat que és responsabilitat del club. “Hui és una anècdota, però demà pot ser un accident”, ha matisat.

La vicealcaldessa també ha fet una crida al València CF perquè es prenga “molt seriosament” la finalització de les obres del Nou Mestalla i que presente el projecte a l'Ajuntament, ja que el termini per a tindre-les acabades finalitza d'ací a uns mesos. “Nosaltres estem disposats a treballar amb ells, però han de ser ells qui han de fer el primer pas”.

El València assegura que la seguretat és responsabilitat de l'UTE

Des del València CF també s'han volgut referir a l'incident dels menors dins de l'estadi. El club ha explicat que la seguretat és responsabilitat de la Unió Temporal d'Empreses (UTE). No obstant això, han mostrat la seua preocupació per la situació i s'han compromés a parlar amb l'UTE per a solucionar el problema al més prompte possible.

La constructora tampoc en tenia coneixement

La constructora Bertolín, responsable de l'UTE amb FCC, consultada per À Punt, ha mostrat de la mateixa manera la seua sorpresa i deriva la responsabilitat en l'empresa de seguretat que tenen contractada, Levantina de Seguridad. Hi ha, diuen, 4 vigilants les 24 hores del dia durant els últims 10 anys. Però asseguren que ells no són els culpables que l'obra estiga paralitzada més de 10 anys.

També et pot interessar

stats