Maxi Gómez ja és jugador del València

El València ha fet públic el fixatge del davanter uruguaià. Serà jugador del València les pròximes 5 temporades.

Maxi Gómez ja és jugador del València
Maxi Gómez ja és jugador del València

Maxi Gómez és el 9 que volia Marcelino. A un davanter centre se li demana gol i ell en té. L’uruguaià no dubta davant de la porteria. El punta charrúa juga i troba espais, i marca.  Sempre està ben situat, i atent a les segones jugades. Per alt també va bé, i a pesar del metre huitanta sis d'alçària, és ràpid i habilidós amb el baló, oportunista i eficaç. 

Va arribar al Celta la temporada 2017-2018 procedent del conjunt uruguaià Defensor Sporting. I va ser una de les revelacions del campionat. Va fer 18 gols i 5 assistències. L’última temporada amb el Celta ha deixat un registre de 13 gols i ha donat 5 assistències en 35 partits.  Amb Iago Aspas ha format una parella letal. 

Este uruguaià de 22 anys (1996) criat a Paysandú i amant del mate ha primat la faceta esportiva a la monetària per a vindre a Mestalla. Ha donat preferència al València sobre la proposta del West Ham anglés. En la selecció de l'Uruguai està destinat a ser el recanvi de Luis Suárez i de Cavani. Ell és el futur de la celeste. No es cap secret que encertar el 9 en un equip és imprescindible, i Maxi Gómez ha elegit consagrar-se a les ordes de Marcelino García Toral, jugar la lliga de Champions esta temporada i fer una carrera llarga en el València.  

També et pot interessar