Maxi Gómez, dubte fins a l'últim moment

L'entrenador valencianista espera poder comptar amb el jugador uruguaià.

VÍDEO | Maxi Gómez, dubte fins a l'últim moment

En la prèvia del partit que aquest diumenge enfrontarà el València i l'Alabés, l'entrenador de l'equip del Mestalla, Javi Gracia, ha dit que, tot i que Maxi Gómez no s´ha pogut entrenar al llarg de la setmana amb l'equip, sí que s´ha exercitat a banda, "en gran part de la setmana les seues molèsties, a l'hora de fer alguna cosa sense baló, no existien". El tècnic valencianista vol esperar fins a l'últim moment perquè el jugador uruguaià puga viatjar a Mendizorrotza amb la resta de jugadors disponibles.

L'equip de Vitoria ha sigut considerat per l'entrenador de Mestalla com un rival sòlid i que és capaç de plantejar-li al València moltes situacions de duel directe, el que fa que el València CF necessite demà mostrar una intensitat de joc elevada.

Gracia no ha volgut pronunciar-se respecte a la recent entrevista al president del club, Anil Murthy, en un mitjà de comunicació anglés i, concretament, per l'apartat en el qual el president diu que aquest estiu ell personalment decidí la destinació de diversos jugadors del planter, alguns dels quals han pujat al primer equip. El tècnic valencianista ha insistit que per a ell el més important és que l'equip tinga la major quantitat possible de possibilitats de fer les coses bé amb la plantilla actual.

També et pot interessar

stats