Mateu Lahoz: "Estic a punt de complir el meu somni"

El col·legiat i el seu assistent Pau Cebrián, juntament amb Saúl Ñíguez, seran els únics valencians a Rússia.

Mateu Lahoz va dirigir la repesca entre Itàlia i Suïssa
Mateu Lahoz va dirigir la repesca entre Itàlia i Suïssa / Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Ricard Cobo del Prado
31 de maig 2018 - 12:20

Mateu Lahoz és el seu nom de guerra amb què és conegut a tots els camps d'Espanya i part de l'estranger, però per als seus més pròxims és simplement "Tonyo". 

Antonio Miguel Mateu Lahoz és a més l'únic espanyol entre els 36 àrbitres seleccionats per la FIFA per al Mundial de Rússia. 

Als 41 anys li arriba a este valencià (Algímia d'Alfara) la possibilitat de vore complit el somni de la seua vida: xiular en la fase final d'un campionat del món. És un somni compartit pel seu fidel equip d'assistents, format pel també valencià Pau Cebrián (Meliana) i el vitorià Roberto Díaz. Serà la seua primera participació en una Copa del Món després d'haver xiulat en dos mundials sub-20 i en els passats Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. 

"Tonyo" acaba d'arribar a sa casa després d'haver estat concentrat a Boadilla en les jornades preparatòries per a la incorporació del VAR (videoarbitratge) en la Lliga la pròxima temporada. Des d'À Punt ens posem en contacte amb ell i els desitgem tota la sort del món per a la cita mundialista: "Un luxe poder parlar-vos i donar-vos les gràcies per desitjar al meu equip i a mi mateix el millor de cara al nostre somni que estem a punt de complir".

Mateu Lahoz vol aprofitar estos pocs dies de què disposa per a estar amb la família i desconnectar abans que diumenge vole cap a Moscou. Des del 3 de juny fins els 16 de juliol no podrà fer cap declaració perquè els seus drets depenen únicament de la FIFA. 

No amaga la seua il·lusió per xiular la final, però és veritat que, ara per ara, els col·legiats internacionals no sabran el partit que arbitraran fins tres dies abans de l'inici del Mundial. Es confessa aficionat al futbol des de sempre (arribà a jugar a les categories inferiors del Valencia CF) i, com a valencià es troba molt pendent de tot allò que ocorre a la Comunitat Valenciana. Per això, aprofità la conversa per a enviar un missatge als professionals d'À Punt Mèdia: "Vull desitjar-vos a vosaltres, que també sé que treballeu amb un gran equip, que gaudiu, que pugueu informar-nos a tots nosaltres de tot allò que ens ocorre i, d'eixa forma ens servirà, segur, per a poder, entre tots i totes, crear una millor societat d'ara endavant. Tot el millor per a tots i per a totes. Moltes abraçades".

També et pot interessar

stats