Mateu Alemany repassa l'actualitat valencianista

El director general del València CF ha atés a totes les preguntes sobre el passat, el present i el futur de l'equip.

Alemany, en un moment de la roda de premsa
Alemany, en un moment de la roda de premsa

El director general del València, Mateu Alemany, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per tal d’abordar diversos temes de l’actualitat valencianista. El nivell de satisfacció per la plantilla d’enguany, la polèmica pel malentés sobre un possible cas de dopatge de Txérixev o la situació de les obres del nou Mestalla n’han sigut els més importants. 

Alemany ha parlat del primer equip del València CF. Sobretot ha remarcat la complaença que sent amb la configuració de l’actual plantilla: “No sols estic satisfet pels fitxatges, sinó que, a més, pense que l’equip no ha perdut jugadors fonamentals sobre els quals es va assentar la temporada anterior. Sent sincer, si fa quatre mesos em diuen que tindríem aquesta plantilla, jo hauria tingut molts dubtes”. A més, ha destacat la postura que el València Club de Futbol ha mantingut sobre les eixides de jugadors: “El club ha fet un esforç extraordinari a l’hora de no vendre més que a Cancelo com a gran venda de l’estiu”.

Preguntat pels objectius, el director general del València CF ha respost en primera instància: “Tractem d’anar, no ja partit a partit, sinó dia a dia, no vaig més enllà”. No obstant això, instants després ha reconegut: “Necessitem tindre èxit en la lliga i el València CF ha fet un equip per tractar d’estar lluitant per la quarta plaça en la Lliga, mínim”.

D’altra banda, Mateu Alemany també ha parat atenció a les obres de l’estadi del nou Mestalla, que podrien reprendre’s prompte: “Esperem que durant els pròxims mesos hi haja moviments, perquè és el moment, ja que el mercat immobiliari es troba en un moment òptim a València”. Així deixava entreveure que es preveu una venda de l’actual Mestalla a curt termini.

Per últim, el cas Txérixev també ha sigut analitzat per Alemany, que ha tret una conclusió clara sobre el tema: “Denís ha passat controls amb la seua selecció i amb el Vila-real. Crec que tot es tracta d’un error de transcripció de la premsa anglesa, perquè el pare del jugador va parlar de ‘factors de creixement’ però els periodistes van interpretar ‘hormones de creixement’, que és prou diferent”. 

També et pot interessar

stats