Mateu Alemany assegura que no hi ha oferta per Rodrigo Moreno

El director general reconeix que existia un acord entre clubs però el jugador no havia demanat eixir.

Mateu Alemany, director general del València CF
Mateu Alemany, director general del València CF

Hi havia molta expectació mediàtica per conéixer les reflexions de Mateu Alemany al voltant del fulletó de l'estiu, que ha tingut el davanter Rodrigo Moreno com a protagonista. El director general del València ha aclarit molts dubtes. El principal ha sigut que ara mateix no existeix cap oferta en ferm de l'Atlètic de Madrid per Rodrigo. "El que era una oferta ja no és una oferta", encara que havien tingut unes converses entre el propietari del València, Peter Lim, i l'Atlètic de Madrid, sense estar present Alemany.

Així mateix, l'executiu valencianista ha assenyalat que Rodrigo no ha demanat en cap moment "eixir del València" i ha sigut el primer que ha demanat reincorporar-se als entrenaments de cara al partit de dissabte contra la Reial Societat. Segons Alemany, "les decisions sobre operacions de 60 milions d'euros recauen en el propietari" i ho respecta. Alemany també ha reconegut que, en cas que Rodrigo se n'anara del València, "el club està preparat per a reaccionar i buscar un recanvi important, i estudia quatre noms".

Preguntat pels vincles entre Peter Lim i el representant de jugadors Jorge Mendes, ha contestat que l'agent portugués "només ha participat aquest estiu en l'eixida de Rubén Vezo al Llevant".

També et pot interessar

stats