Matagegants Vila-real (1-1)

Un gol de Chukwueze a les acaballes del partit dona la classificació al submarí

Els jugadors del Vila-real celebren la victòria contra el Bayern
Els jugadors del Vila-real celebren la victòria contra el Bayern / Friedemann Vogel

El Vila-real es classifica de manera èpica per a semifinals de la Champions League setze anys després. L'equip d'Unai Emery havia fet un plantejament netament ofensiu, que ha donat un resultat impecable.

Una primera part en què el conjunt alemany no ha pogut sobrepassar la gran muralla defensiva creada pel submarí i que només amb tímids intents com un tir de cap de Musiala han posat en complicacions a Rulli.

La segona part ha sigut més inquieta. Amb un Bayern que ha eixit encara més dominador i més dinàmic en la zona d'atac. Especialment amb les incorporacions de Sané i Coman des de les bandes.

Però el gol ha arribat des del centre. Precisament una mala eixida de pilota de Parejo, segurament qui millor tracte en té del Vila-real, ha suposat la pèrdua en el mig del camp, que ha aprofitat el Bayern per a trobar Lewandowski, que no ha perdonat des de la frontal.

El partit era un monòleg de l'equip bavarés, però el Vila-real no cessava en l'intent de sorprendre a la contra. I en més d'una ocasió ha pogut donar-la, però Danjuma no ha estat encertat.

Emery continuava perfilant la seua estratègia. I ahí estava el davanter Samu Chukwueze de revulsiu. El nigerià ha eixit a falta d'uns deu minuts de partit i en el 87 ha aprofitat la meravellosa jugada del Vila-real que ja és història. Lo Celso condueix una pilota que cedeix a Gerard Moreno en el desmarcatge de ruptura. El català veu perfectament la internada de Chukwueze des de la dreta, que, amb l'esquerra i a la primera, aprofita per a superar Neuer i deixar ferit de mort un Bayern sense capacitat de resposta.

El Vila-real es resigna a abandonar una Champions a la qual ha arribat a semifinals setze anys després del penal de Riquelme.

També et pot interessar

stats