Martín Queralt: "El València és ara una societat colonitzada i sense memòria"

Vora huitanta penyes del València CF han demanat a Peter Lim, màxim accionista del club, que se'n vaja de l'entitat

Queralt: "No hi haurà pròrroga perquè no es donen els motius"
Queralt: "No hi haurà pròrroga, perquè no es donen els motius"

El president de la plataforma De Torino a Mestalla, Juan Martín Queralt, ha afirmat que actualment, amb Peter Lim com a màxim accionista, el València és "una societat colonitzada i sense memòria, regida per gent no identificada" ni amb l'entitat ni amb la terra a la qual pertany.

Així ho ha dit en una conferència a l'Ateneu Mercantil de València, sota el títol El València tornarà a ser dels valencianistes. Queralt ha repassat els incompliments de Lim al capdavant del club, des que hi va arribar el 2014, amb la consideració que puguen comportar responsabilitats que deixen de ser "de tipus civil per a passar a ser de tipus penal".

Queralt considera que la societat corre perill d'insolvència, set anys després de posar-li a Lim "una catifa" perquè es fera càrrec del València, amb uns acords que ha incomplit en un "82%".

Vora 80 penyes demanen a Lim que deixe el València

Vora huitanta penyes del València CF han demanat a Peter Lim, màxim accionista del club, que deixe l'entitat. Ho han fet a través d'un vídeo projectat abans de la conferència. “Les penyes valencianistes volen Meriton fora del València CF” és el lema d'aquesta iniciativa .

També et pot interessar

stats