Martín Queralt: “Ens juguem la supervivència del València CF”

El líder de la plataforma De Torino a Mestalla parla en exclusiva per a À Punt.

El líder de la plataforma De Torino a Mestalla ha atés en exclusiva a les càmeres d'À Punt Mèdia

L'històric directiu del València CF, Juan Martín Queralt, que encapçala un moviment d'oposició a l'actual màxim accionista del club, Meriton Holdings, propietat de Peter Lim, ha llançat un missatge d'optimisme i també d'unitat a tot el valencianisme. Segons ha assegurat, en declaracions a À Punt Mèdia, aquest és un projecte que es basa en “la unitat, la urgència i les portes obertes”.

El que va ser primer president de la Fundació València CF confia a arribar a un punt de trobada per a recuperar “l'essència del València” per als valencians. De moment, segons ha afirmat, s'està treballant en diferents fronts per a tractar de “revertir l'actual situació accionarial” que viu el club de Mestalla amb la propietat del major paquet accionarial en mans de Peter Lim. De moment s'han creat quatre comissions: una jurídica, una altra econòmica i dos més, de relacions amb l'afició i d'institucions polítiques i financeres.

“De Torino a Mestalla” és el nom triat per aquest ampli grup d'aficionats de diferents sectors, edats i maneres de viure el valencianisme. L'urgència que reclama la plataforma està justificada, segons Martín Queralt, per la situació esportiva i per la venda d'actius que impulsa l'actual direcció del club, encapçalada des de la presidència de l'entitat per Anil Murthy. Martín Queralt és conscient de les dificultats que es trobaran pel camí però apel·la a l'unió i al treball.

També et pot interessar

stats