Martín Queralt: "El Consell ha d'adoptar mesures sobre compromisos exigibles per un tribunal"

El president de la plataforma De Torino a Mestalla ha parlat en exclusiva amb À Punt Mèdia

El president de 'De Torino a Mestalla', Juan Martín Queralt
El president de De Torino a Mestalla, Juan Martín Queralt

Aquest divendres se sabrà la decisió definitiva del Consell sobre l'ATE del nou Mestalla i com afectarà això el València CF en el seu futur més pròxim.

En aquest sentit, el president de la plataforma De Torino a Mestalla, Juan Martín Queralt, ha atés en exclusiva À Punt Mèdia, on ha assegurat que creu que "es donarà conformitat a tot el que s'ha fet abans i que aplicaran la llei com toca".

Martín Queralt creu que és molt important "que la decisió del Consell estiga ajustada a dret, és a dir, que els compromisos sobre el que decidisca siguen exigibles per un tribunal", i que a partir de divendres i de les decisions que es prenguen el València CF haurà de fer ajustaments tant de tipus patrimonial com jurídic. Així, en cas que l'accionista majoritari, Peter Lim, no reaccione, ha anunciat que la resta ho faran i aniran als tribunals.

El president de la plataforma no ha amagat que el sorprendria que el Consell no aprovara una resolució anticipada de l'ATE, no obstant això, és conscient que podria passar. A més, s'ha mantingut ferm sobre si el club podria estar abocat a l'abisme. "El Consell és sensible a la grandesa del València CF, la institució està tan arrelada que està immunitzada contra el que puguen fer quatre persones, encara que siguen majoritaris", ha matisat.

També et pot interessar