Martín Montoya, nou jugador del Brighton després de l’acord entre el València i el conjunt anglés

El lateral català ha sigut traspassat per 6,5 milions d’euros.

Martín Montoya, amb la samarreta del Brighton
Martín Montoya, amb la samarreta del Brighton

El lateral català Martín Montoya és des d’aquesta vesprada jugador del Brighton, després de l’acord de traspàs a què han arribat el València i l’equip anglés. Coincidint amb el tancament del període del mercat de fitxatges a Anglaterra, els dos clubs han arribat a un acord en una operació que s’ha tancat per vora 6,5 milions d’euros. Són dos milions d’euros més que l’oferta que havia fet pel jugador el Betis, una quantitat insuficient per al València. També el Fulham ha lluitat fins última hora per aconseguir els serveis del jugador.

L’absència de Montoya hui de matí de l’entrenament a Paterna ja feia preveure que el seu adeu era imminent. Es tanquen així dues temporades irregulars amb el València, on pràcticament s’havia quedat sense opcions de jugar la pròxima temporada després del fitxatge de Piccini per al lloc de lateral dret del conjunt de Marcelino. Aquest fet ha motivat la seua decisió d’abandonar el club de Mestalla.

Montoya es va formar en la Masia del Barça i va arribar al primer equip el 2009. El 2015 va ser cedit a l’Inter de Milà per dues temporades. Rescindida la seua cessió, un any més tard va jugar al Betis i de nou va tornar al Barça en acabar la temporada 2016. Va ser en aquest període quan el jugador va firmar amb el València per quatre temporades, una relació amb el club que ha s’ha tancat hui.

També et pot interessar

stats