Martín Cáceres, primer fitxatge del Llevant en el mercat d'hivern

El central, que arriba gratis des del Càller, no serà l'única incorporació del club granota

Així ha anunciat el conjunt granota la incorporació de l'uruguaià Cacéres
Així ha anunciat el conjunt granota la incorporació de l'uruguaià Cacéres / Llevant

L'uruguaià Martín Cáceres, de 34 anys, és ja, oficialment, el primer reforç del Llevant en el mercat d'hivern. El central, que ha firmat fins al final de temporada amb opció d'una campanya més, no serà l'únic fitxatge del club granota, que també vol firmar un davanter.

El Llevant ha anunciat aquesta vesprada que ha arribat a un acord amb el Càller italià per al traspàs de Cáceres. Aquest moviment de mercat no tindrà contraprestació econòmica per part de l'entitat d'Orriols.

El jugador, nascut a Montevideo, va arribar a la lliga espanyola el 2007, procedent del Defensor Sporting, per a vincular-se amb el Vila-real. Va jugar, en qualitat de cedit, en el Recreativo de Huelva, i el 2008 va firmar amb el FC Barcelona. Un any després, va ser cedit a la Juventus i, posteriorment, al Sevilla FC.

Després del seu pas per LaLiga, se'n va anar a Itàlia per a defendre la camiseta de la Juventus fins al 2016. El seu destí següent va ser Anglaterra, on va jugar en el Southampton, i el 2017 va tornar a Itàlia per a jugar en l'Hellas Verona, Lazio, Juventus, Fiorentina i Càller.

El jugador s'incorporarà a l'equip entrenat per Alessio Lisci després de finalitzar els seus compromisos amb el combinat uruguaià.

També et pot interessar

stats