María Pry, primera entrenadora del club granota

Dia històric per al Llevant, que commemora també el títol de la Copa de la República presentant l’equipació blanc-i-blava

María Pry, entrenadora del Llevant a la Lliga Iberdrola
María Pry, entrenadora del Llevant a la Lliga Iberdrola

María Pry ha sigut presentada este matí al Ciutat de València com a entrenadora del primer equip granota en la Lliga Iberdrola. Es converteix en la primera tècnica de l’entitat. Arriba al Llevant per a substituir Kino García, després de passar 7 temporades al Betis, amb el qual va aconseguir l’ascens a la màxima categoria femenina.

L’entrenadora sevillana assegura que fitxar pel Llevant és un pas endavant en la seua carrera. Pry ha destacat que confia en les jugadores i el cos tècnic i posarà en marxa els seus coneixements futbolístics per a fer créixer l’entitat. Ha confessat estar il·lusionada amb el nou projecte, amb què vol competir en igualtat de condicions amb la resta d’equips de la lliga. El principal objectiu és trobar un joc que encise l’afició i permeta alhora millorar les xifres de l’any passat, en què les granotes van acabar terceres. 

Dia històric per al Llevant

El club granota commemora que tal dia com hui fa 82 anys van guanyar el seu únic títol, la Copa de la República, al València CF amb un gol de Nieto. Malgrat que este títol no és reconegut per la Federació Espanyola de Futbol, forma part de l’imaginari històric de l’afició llevantinista. De fet, l’entitat ha volgut triar esta data per a presentar l’equipació de la pròxima temporada, en un xicotet homenatge a aquella fita. 

La primera equipació serà la tradicional blaugrana. La segona portarà ratlles blaves i blanques a la camiseta, reproduint les que portà l’equip en la final de 1937, i pantaló blau, mentre la tercera serà grisa amb detalls granotes. L’equip estrenarà el nou uniforme en el primer amistós de la pretemporada que jugarà dissabte contra el Villarreal al Saler. 

També et pot interessar

stats