María José Catalá: "Ajuntament i Generalitat han resultat guanyadores i exitoses"

L'alcaldessa de València avisa que "és important complir els terminis"

L'alcaldessa de València, María José Català
L'alcaldessa de València, María José Catalá

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha valorat de manera positiva la sentència que ratificava la caducitat de l'ATE. Catalá ha assegurat que tant l'Ajuntament com la Generalitat "han resultat guanyadores i exitoses" d'un procés en què han mantingut la mateixa postura des que van arribar al poder.

L'alcaldessa ha volgut matisar que "és important complir els terminis i han de ser totalment rigorosos".

En la intervenció, Catalá també ha volgut respondre sobre què succeirà ara amb les fitxes urbanístiques del nou Mestalla. En aquest sentit, assegura que tractarà de reunir-se amb la resta de portaveus dels partits polítics representats a l'Ajuntament. Uns partits als quals demana que donen la cara i que declaren si els donaran suport o no.

La màxima representant del consistori, en el poder des de fa pocs mesos, també ha sigut molt crítica amb les declaracions de Compromís, que asseguraven que l'Ajuntament s'havia reunit amb el València CF per a tractar diversos temes de manera paral·lela a tots els assumptes que hi ha damunt la taula. Catalá assegura que Compromís menteix i ha aprofitat per a criticar que Ribó i el grup, anteriorment en el poder, haurien de ser més transparents, com ho ha sigut ella.

També et pot interessar

stats