Marcelino: “Hem de revertir la situació al nostre camp”

L'entrenador del Vila-real ha admés que tornar a seure a la banqueta local de l'Estadi de la Ceràmica serà especial

Marcelino, en una imatge d'arxiu
Marcelino, en una imatge d'arxiu / Andreu Esteban (Efe)

L'entrenador del Vila-real, Marcelino García Toral, ha assegurat que el seu equip ha de revertir la situació de resultats negatius al seu camp, començant pel partit d'aquest diumenge contra l'Osasuna. El tècnic groguet ha admés que tornar a seure a la banqueta local de l'Estadi de la Ceràmica serà especial, però que alhora és una “doble responsabilitat” respondre a les expectatives generades.

Marcelino no ha volgut marcar-se terminis per a comprovar l'evolució de l'equip. “Honestedat, treball i dedicació existiran sempre, però no podem garantir els resultats. Tant de bo siguem capaços de canviar-los per a satisfer els aficionats, però també els demanem ajuda. Entre la seua ajuda i la nostra passió hem d'aconseguir que La Ceràmica siga un fortí”, ha explicat.

L'asturià, que debutarà aquesta jornada en la Lliga en la segona etapa en el club, ha pronosticat un duel molt dur contra un rival “molt competitiu, intens, ràpid en el joc, vertical i incisiu que arriba amb molta gent. Però Marcelino ha assegurat que el Vila-real ha de mirar-se a si mateix.

El tècnic groguet ha destacat la importància de mostrar-se sòlid com a local, ja que, segons ell, els equips forts són aquells que guanyen a casa habitualment. “Hem de fer creu i ratlla, pensar en l'immediat i a partir d'ací tindre seguretat”.

Pel que fa a les baixes, Marcelino ha admés que té problemes de lesionats en la plantilla, però considera que l'equip ha de sobreposar-se a les baixes. L'entrenador asturià ha explicat que Dani Parejo, Gerard Moreno i José Luis Morales pateixen molèsties i colps després dels últims partits, fet pel qual seran dubte en la convocatòria fins a última hora.

També et pot interessar

stats