Marcelino continuarà en el València fins al 2020

El tècnic asturià, qui encara tenia un any de contracte, ha ampliat la seua vinculació amb el cub de Mestalla una temporada més.

Marcelino serà valencianista fins al 2020
Marcelino serà valencianista fins al 2020 / Efe

Marcelino García Toral ocuparà la banqueta del València CF fins juny de 2020. El tècnic asturià, que va arribar al conjunt blanc-i-negre l'estiu passat, ha ampliat un any més la seua vinculació amb l'equip de Mestalla.

El club valencià ha fet aquest anunci dos dies després de l'inici de la pretemporada 2018-2019, la campanya del retorn a la Lliga de Campions, objectiu assolit pel cos tècnic encapçalat per Marcelino el passat mes de juny. Amb aquest objectiu, l'entrenador asturià, trofeu Miguel Muñoz la temporada 2007 en Primera Divisió i la campanya 2009 en Segona, s'assegurava tornar a dirigir un equip en la màxima competició continental de clubs, situació que ja va viure des de la banqueta del Vila-real.

Marcelino, de 52 anys, complirà així un cicle de tres temporades amb l'objectiu d'aconseguir un títol que si li resisteix per a arredonir un palmarés que inclou tres ascensos a Primera amb el Recreativo de Huelva, R. Saragossa i Vila-real, la classificació per primera volta en la seua història del Racing de Santander per a disputar competició europea en la temporada 2007-2008 quan a més el conjunt càntabre va ser semifinalista de la Copa del Rei, a més d'aconseguir ser semifinalista de la UEFA Europa League com a màxim responsable de la banqueta del Vila-real, equip que també va classificar per a disputar la Lliga de Campions.

Ara, Marcelino somnia conquistar un títol amb el València, per davant té dues temporades per a fer realitat aquest repte.

També et pot interessar

stats