Mapi León i Patri Guijarro abandonen la concentració: "Estem contentes perquè s'estan produint canvis"

21 de les 23 jugadores convocades estaran contra Suècia i Suïssa

Les futbolistes Mapi León i Patri Guijarro
Les futbolistes Mapi León i Patri Guijarro

Després d'una nit de reunions entre el Consell Superior d'Esports, les jugadores de la selecció i la Federació Espanyola de Futbol s'ha arribat a un acord perquè les jugadores es queden a la concentració i puguen disputar els pròxims compromisos contra Suècia i Suïssa.

Es queden totes, menys dues, concretament Mapi León i Patri Guijarro. Es tracta de dues de les jugadores que no van participar en el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda, ja que, són de les primeres quinze que van declarar que no anirien a la concentració fins que no hi haguera canvis en el si de la Federació.

Així, les dues han volgut eixir davant els mitjans de comunicació per a explicar les seues raons. Asseguren que estan en una situació diferent de les de la resta de companyes de selecció i que no estan mentalment preparades per a poder quedar-se en la concentració.

Les jugadores del FC Barcelona han mostrat tot el seu suport a les companyes de la selecció, però creuen que encara no han sigut "les maneres ni les formes de tornar", encara que són partidàries de tornar en una nova convocatòria en el futur.

Respecte de la reunió, tant Mapi León com Patri Guijarro han assegurat que estan "contentes perquè s'estan produint canvis" com, per exemple, el fet que s'haja arribat a una comissió mixta.

Ara, la seleccionadora, Montse Tomé, haurà de decidir si convoca dues noves jugadores per a suplir les baixes de les futbolistes del Barça.

També et pot interessar

stats