Manuel Vicente i Alberto, la història de dos joves que han fet més de 3.000 km per a veure el Vila-real en la Supercopa

Naturals d'Almonte, a Huelva, es van aficionar al submarí gràcies a uns familiars que els regalaven samarretes de l'equip

Manuel Vicente i Alberto, dos joves d'Almonte i aficionats al Vila-real

El futbol moltes vegades mou passions, genera sentiments i és una font inesgotable d'històries. Com la d'Alberto i Manuel Vicente, dos joves del municipi d'Almonte, a la província de Huelva, que des de menuts són aficionats del Vila-real i que han fet més de 3.000 quilòmetres per a poder acompanyar l'equip en una cita tan històrica com aquesta final de Supercopa d'Europa.

Segons ens ha explicat Alberto a les càmeres d'À Punt Mèdia, els dos es van aficionar al club groguet gràcies a dos familiars que hagueren de vindre a treballar a Castelló i que, quan tornaven a Andalusia, els portaven samarretes del Vila-real.

Ara, després d'haver-se perdut el partit de Polònia a causa de la situació sanitària, han pogut viatjar des de la seua població fins a Belfast per poder veure el partit en directe. "Ens vam quedar amb les ganes d'anar a Polònia i ara hem vist el cel obert", aclaria Alberto.

Concretament, el seu recorregut ha sigut des d'Almonte a La Palma del Condado, un altre municipi de Huelva, des d'on han eixit en direcció a Sevilla. Des de la capital andalusa han viatjat fins a València, lloc on ens els hem trobat i des d'on han agafat l'avió, juntament amb la resta de l'afició grogueta, fins a Belfast, capital d'Irlanda del Nord.

Respecte del resultat del partit, Alberto confia que puga passar com a Gdansk contra el Manchester United, on tampoc eren favorits i van poder donar la campanada. A més s'ha atrevit a pronosticar una victòria grogueta per 2 a 1 amb gols de Gerard Moreno i d'Iborra.

També et pot interessar

stats