Manuel Llorente delega les seues accions en Llibertat VCF per a la Junta d'Accionistes

És la primera vegada que l'expresident del València CF no arriba al mínim d'accions per a poder accedir a l'esdeveniment

Manuel Llorente delegarà en Libertad VCF el nombre d'accions per acudir a la Junta General d'Accionistes
Manuel Llorente delegarà en Llibertat VCF el nombre d'accions per a acudir a la Junta General d'Accionistes

L'expresident del València CF, Manuel Llorente, ha delegat el seu nombre d'accions en favor de Llibertat VCF per tal d'estar representat en la Junta General d'Accionistes del club del pròxim dia 12 de desembre.

Aquesta situació es dona a causa que el València CF ha augmentat, respecte de l'any anterior, el nombre d'accions necessàries per a entrar a l'acte a 5.786, un requisit que ja va ser dut als tribunals, però que la justícia va acabar donant la raó al club. Així, Manuel Llorente es queda fora de la junta per primera vegada, ja que l'exmandatari valencianista només conserva vora 4.000 accions. En la passada junta, el nombre mínim d'accions per accedir va ser de 3.598 accions.

Segons el president de l'associació Llibertat VCF, José Antonio Pérez, que va ser qui el va convéncer per a delegar aquestes accions, Llorente li va insistir que preguntara temes com "la deriva econòmica del club" o també que "els accionistes no puguen anar ni una vegada a l'any a demanar explicacions a Meriton".

Pérez també recorda que, amb les accions que actualment tenen delegades, tenen la possibilitat d'acudir amb dos representants, però considera que el que seria ideal seria repetir els sis de la temporada passada. A més, assegura que els accionistes tenen fins al dia 5 de desembre per poder delegar les seues accions en favor de Llibertat VCF.

Cal recordar que a principis d'any el club va fer una ampliació de capital aprovada en l'anterior Junta General d'Accionistes del dia 16 de desembre del 2021 i que va suposar la compra de 24.781 accions per part del valencianisme que van ajudar a ampliar el capital social de l'equip fins als 34,7 milions d'euros.

També et pot interessar

stats