Manu Trigueros: "Amb l'himne de la Champions se't posen els pèls de punta"

El jugador del Vila-real assegura que vol renovar i quedar-se en el club molts anys més

Entrevista a Manu Trigueros

El Vila-real ha finalitzat una temporada històrica amb un títol d'Europa League que l'impulsa per poder competir en la pròxima a un nivell encara més alt gràcies a la seua classificació per a la Champions League i per a poder jugar la final de la Supercopa d'Europa el mes d'agost.

En els èxits de l'equip, el jugador amb més partits en tota la temporada ha sigut Manu Trigueros. El migcampista de Talavera de la Reina ha sigut el que més ha utilitzat Unai Emery amb 54 partits, més inclús que el teòric porter titular.

Trigueros ha concedit una entrevista en exclusiva a À Punt Mèdia, en què ens ha dit que la seua renovació va per bon camí. "Jo crec que el Vila-real vol que jo estiga en el club i jo vull estar en el Vila-real", "he tingut una carrera molt gratificant en el club i tant de bo puguen ser molts anys més", ha afirmat.

El migcampista ha explicat que el seu bon paper durant la temporada ha estat impulsat per Unai Emery, que li ha trasmés la seua confiança i qui ha sabut trobar la millor fórmula per potenciar les seues capacitats futbolístiques.

Respecte de la victòria en la final de l'Europa League, Trigueros afirma tindre-la ja interioritzada, tot i que li va costar. "Els primers dies no m'ho creia", ha dit entre riures.

Aquesta victòria els permet jugar la Champions League la temporada que ve, una situació amb què està molt il·lusionat. "Amb l'himne de la Champions se't posen els pèls de punta. El que la juga no és un equip menor i tenim un gran equip per a lluitar i donar-hi guerra", ha sentenciat. No obstant això, sap que tot i que l'equip té una base sòlida, el Vila-real haurà de fer un esforç per portar algun jugador de pes.

Però abans, el submarí jugarà la final de la Supercopa d'Europa, un partit que Trigueros considera un premi. "Li ho posarem molt complicat al Chelsea. Farem el nostre partit per tractar d'aconseguir una nova copa", ha conclòs.

També et pot interessar

stats