El Manises guanya la tercera edició de La Nostra Copa

L'equip de l'Horta Sud ha superat el Bunyol en la tanda de penals, després d'empatar 1-1 en els 120 minuts reglamentaris

Els jugadors del manises, amb el trofeu de campions
Els jugadors del manises, amb el trofeu de campions / FFCV

El Manises, un equip del grup nord de la Lliga À Punt Comunitat, és el nou campió de la Copa Comunitat Mediterrània La Nostra Copa. L'equip de l'Horta Sud ha superat el Bunyol en la tanda de penals de la final disputada al Poliesportiu Municipal de l'Eliana (Camp de Túria), després que els 120 minuts reglamentaris han acabat amb empat a un gol. Veintimilla ha avançat els bunyolencs en l'equador de la represa, però Josevi ha restablit la igualada als deu minuts i el maracdor ja no ha variat en la pròrroga.

A més, este triomf permet al Manises jugar la prèvia estatal per a participar en la Copa del Rei de la temporada que ve. Si els de l'Horta Sud superen esta fase, s'enfrontaran a un equip de Primera Divisió en la primera ronda de la competició del KO.

El Manises succeeix en el palmarés el Soneja, campió de la segona edició de La Nostra Copa, i l'Alcora, guanyador de la primera. L'equip de l'Alt Palància no va poder disputar finalment la fase prèvia de la Copa del Rei, perquè va acabar pujant a Tercera RFEF. El seu lloc el va ocupar el Bunyol, que també va ser segon l'any passat, i que es va enfrontar a la Reial Societat en la primera ronda de la Copa del Rei, després de superar la fase prèvia.

Ara fa dos anys, l'Alcora també va superar la fase prèvia i es va enfrontar a l'Elx en la primera ronda de la Copa del Rei, en un duel que es va disputar al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

També et pot interessar

stats