La manifestació anti-Meriton no podrà ocupar tota l'avinguda de Suècia

La delegació del govern ha declarat el partit València-Celta d'alt risc

Imatge de la manifestació antiMeriton de desembre
Imatge de la manifestació anti-Meriton de desembre

La manifestació anti-Meriton del pròxim dissabte 21 de maig pretén convocar milers de persones al voltant del Mestalla just abans del partit entre el València i el Celta de l'última jornada de Lliga.

Per això, segons ha pogut saber À Punt Mèdia, la delegació del govern ja ha començat a prendre mesures per tal que la convocatòria siga pacífica i sense incidents, i que únicament servisca per a reclamar el que tot el valencianisme vol, que Peter Lim i Meriton abandonen el València CF.

Així, la institució ha declarat el partit d'alt risc i ha decidit que no permetrà l'ocupació completa de l'avinguda de Suècia perquè el que volen és tractar de conjugar el dret de manifestació amb el dret de circulació per a permetre entrar al camp a tots els que vullguen.

De fet, una vegada canviat el dia i horari del partit, que en un primer moment estava previst per al diumenge 22, els col·lectius anti-Meriton, encapçalats per Llibertad VCF, van demanar d'urgència canviar la data d'aquesta manifestació.

Tot i que la resolució que modificava el que s'havia sol·licitat estava fora de termini, les autoritats han decidit no prohibir la nova manifestació. No obstant això, sí que s'encarregaran a través de les forces i cossos de seguretat d'establir un perímetre de seguretat en la mateixa avinguda de Suècia per on els aficionats no podran transitar.

També et pot interessar

stats