Mangala fitxa pel València CF

El central francés arriba lliure del Manchester City.

Eliaquim Mangala, nou fitxatge del València
Eliaquim Mangala, nou fitxatge del València / @Elia22Mangala

Eliaquim Hans Mangala és el nou jugador del València CF. Així ho ha fet oficial l'entitat a través d'un comunicat en què s'indica que han arribat a un principi d'acord amb el central francés, que es converteix en jugador blanc-i-negre fins al 30 de juny de 2021.

Mangala arriba lliure procedent del Manchester City amb l'objectiu de reforçar la defensa del València, un desig que ja havia manifestat en diverses ocasions l'entrenador Marcelino García Toral. Abans de formalitzar el fitxatge, el defensa ha superat un exhaustiu reconeixement mèdic a Gijón per tal de descartar qualsevol tipus de seqüeles derivades de la lesió que va patir al genoll l'any passat i que li va impedir rendir a bon nivell jugant amb l'Everton.

El jugador, de 28 anys, viurà una segona etapa en el València, després de fitxar pel club en la temporada 2016-2017. En aquella ocasió ja va compartir demarcació amb Ezequiel Garay, amb qui es retrobarà tres anys després.

Mangala ja es troba a València. En principi s'incorpararà a la disciplina d'entrenaments dimarts mateix i es preveu que en breu el presenten com a jugador valencianista.

També et pot interessar